Aenean quam nunc, condimentum quis orci quis. Quisque faucibus est purus, et gravida urna molestie eget. Suspendisse vel leo est. Duis blandit rhoncus nisi, eget tristique ex. Pellentesque habitant morbi tristique senectus.
Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Fusce porttitor metus eget lectus consequat, sit amet feugiat magna vulputate. Phasellus iaculis tellus augue, at ultrices lacus efficitur a. Mauris a nibh erat. In sed massa sed erat consectetur convallis vel vitae felis. Vivamus in tempus erat. Cras porta nisi sit amet leo dictum, non suscipit neque tincidunt. Ut et enim ligula.


Etiam sed enim vitae magna pretium tincidunt eget vel massa. Maecenas porttitor at risus sit amet facilisis. Cras et elit id velit semper bibendum et vel purus.

Eier Pasteurisieren – mit der Sous Vide Methode
Kochutensilien
- 1 Topf
- 1 Sous Vide Stick
Anleitungen
- Nimm die Eier aus dem Kühlschrank bis sie Zimmertemperatur erreicht haben
- Lege die Eier in das Becken oder den Topf bei 57°C
- Pasteurisiere die Eier nun 120 Minuten
- Schrecke die Eier mit Eiswasser ab. Das Eiweiß kann nun trüb geworden sein, ist jedoch immer noch flüssig und kann nun roh verarbeitet werden
Did you make this recipe?
Please let me know how it turned out for you! Leave a comment below and tag @tinysalt on Instagram and hashtag it #tinysalt.